Потребители с банкови карти на Уникредит Булбанк днес бяха изненадани неприятно,

...
Потребители с банкови карти на Уникредит Булбанк днес бяха изненадани неприятно,
Коментари Харесай

Клиенти на Уникредит Булбанк временно не можеха да плащат с карта

Потребители с банкови карти на Уникредит Булбанк днес бяха сюрпризирани неприятно, откакто ПОС-устройства отхвърлиха да одобряват разплащания. Банкоматите на банката също не работеха. В някои търговски вериги като Лидл и Кауфланд отказваха разплащания с карти на банката.

" Днес за малко са се следили частични затруднения при картовите заплащания и при тегленията на банкомати. През цялото време Центърът за контакт с клиенти е съдействал с нужната информация ", дадоха отговор от банката на питане на " Уникредит Булбанк ".

Преди Коледа механически проблем с картовите и мобилните разплащания с " Уникредит Булбанк " тормози много нейни клиенти. Точно по време на огромното извършване на покупки при изтегляне на пари банкоматите отказваха преводи, само че клиентите получаваха уведомление за сполучливо изтеглени суми. Подобни проблеми имаха и клиенти, които използват мобилно банкиране. Тогава не стана ясно къкъв е точно техническият проблем, а информацията за изтеглени суми бе поправена след няколко дни.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР